ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η μουσική επέστρεψε στο ΦΡΟΥΡΙΟ και στη ζωή μας: Οι Theo Φωκάς και Φαίη Μηλίωτη ξανά live στη Λάρισα

Η μουσική επέστρεψε στην ζωή μας μετά από αρκετές εβδομάδες και οι πρώτες live μουσικές βραδιές στο ΦΡΟΥΡΙΟ έχουν αρχίσει ήδη για να προσφέρουν στους Λαρισαίους τη ζωντάνια και τη διέξοδο που αναζητούν μετά από ένα ακόμη δύσκολο διάστημα.

Οι μουσικές Παρασκευές του ΦΡΟΥΡΙΟΥ συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία στη φετινή σεζόν, πιάνοντας το feeling ακριβώς από το σημείο που κόπηκε αφήνοντας την διάθεση των γιορτών μετέωρη. Όχι μόνο συνεχίζουν τη ροή, αλλά την απογειώνουν σε άλλα εμπειρικά επίπεδα διασκέδασης, καθώς μαζί με τον Theo Φωκά εμφανίζεται και πάλι η Φαίη Μηλιώτη!

Το αγαπημένο πλέον ντουέτο της πόλης επιστρέφει με φρέσκια ενέργεια για να μας παρασύρει σε στιγμές όπως ακριβώς έχουμε συνηθίσει από τις πρώτες τους εμφανίσεις στο  JUST.Winebar τα μεσημέρια του Σαββάτου στην προ-πανδημική εποχή.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, ο Theo και η Φαίη δεν είναι μόνο ζευγάρι στη μουσική αλλά και στη ζωή, και διανύουν την πιο υπέροχη φάση τους, γεμάτοι με ερωτισμό και μουσική ενέργεια που στιγμιαία κατακλύζει το χώρο του ΦΡΟΥΡΙΟ, δημιουργώντας την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για αξέχαστες βραδιές!

Το νεαρό ζευγάρι από την Κατερίνη έχει ετοιμάσει για το 2022 και ειδικά για το κοινό του Φρουρίου, με το οποίο ο  Theo και η Φαίη έχουν καταφέρει να εδραιώσουν μια απίστευτη χημεία, ένα ανανεωμένο μουσικό concept που κινείται σταθερά στη φιλοσοφία του συνδυασμού της ατμόσφαιρας ενός κοσμικού bar- restaurantμε το ρεπερτόριο τους που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από ξένο, pop, swing ξένο και ελληνικό, έντεχνο τραγούδι το οποίο φτάνει μέχρι αρκετά λαϊκά κομμάτια τα οποία όμως τεχνηέντως καταφέρνουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και στο περιβάλλον με απίστευτο φρέσκο τρόπο δημιουργώντας ένα αυθόρμητο κέφι.

Το ραντεβού της Παρασκευής επέστρεψε λοιπόν στην πόλη και οι Λαρισαίοι ξέρουν πως το σημείο συνάντησης είναι το ΦΡΟΥΡΙΟ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες