ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με ικανοποιητική συμμετοχή άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας (φωτό – βίντεο)

Με ικανοποιητική συμμετοχή ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης και ελεγκτικής επιτροπής στην ΕΛΜΕ Λάρισα.

Μία διαδικασία που σημαδεύτηκε από την επεισοδιακή προσφυγή στελεχών της παράταξης των ΑΔΗΚ στη δικαιοσύνη, ζητώντας τον ορισμό από το Πρωτοδικείο προσωρινής διοίκησης.

Την ελπίδα για “μαζική συμμετοχή και συσπείρωση γύρω από το σωματείο” εξέφρασε σε δήλωσή του στο onlarissa.gr, ο απερχόμενος προεδρεύων της ΕΛΜΕ Λάρισας κ. Θανάσης Φούντας.

Δείτε τι είπε ο κ. Φούντας:

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και εκπρόσωπος της παράταξης “Αγωνιστική Παρέμβαση” κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως “κάποιοι επιχείρησαν να κάνουν ένα πραξικόπημα αλλά δε το κατάφεραν ευτυχώς… η δημοκρατία θα νικήσει ξανά…”

Δείτε τι είπε:

Δείτε τι είπε ο κ. Γιάννης Τσακνάκης, εκπρόσωπος των ΣΥΝΕΚ και μέλος του απερχόμενου ΔΣ της ΕΛΜΕ:

“Όλα γίνονται με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι στα δικαστήρια” δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ. Νίκος Καρκαλής:

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 7.30 το απόγευμα, ενώ την ψήφο των εκπαιδευτικών διεκδικούν συνολικά πέντε παρατάξεις, η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, η ΔΑΚΕ, η ΠΕΚ και οι ΣΥΝΕΚ.

Δείτε φωτογραφίες από την εκλογική διαδικασία:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες