ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Κόβουν κλήσεις σε αναπηρικά αυτοκίνητα όταν περιπολικά καταλαμβάνουν θέσεις αναπήρων! (φωτό)

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία και μάλιστα μετά… φωτογραφίας, προχωρά ένας συμπολίτης μας σε ότι αφορά άτομα με αναπηρία που διαθέτουν αυτοκίνητα και τη συμπεριφορά της αστυνομίας.

Όπως καταγγέλλει, την ώρα που κόβονται κλήσεις σε αναπηρικό όχημα επισκέπτη στην Παναγούλη, περιπολικά καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.

Γράφει συγκεκριμένα ο καταγγέλων, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Τροχαία Λάρισας και τον Διοικητή της για την άψογη συμπεριφορά των ανδρών της που δώσανε κλήση σε ένα αναπηρικό αυτοκίνητο ενός επισκέπτη (που δε γνώριζε την πόλη) στην οδό Παναγούλη οπού ήταν παρκαρισμένα δεκάδες “ντόπια” αυτοκίνητα….και την ίδια στιγμή τα περιπολικά της παρκάρουν σε αναπηρικές θέσεις όπως στην φωτογραφία στις 28-12-2021 στον πεζόδρομο της Ρούζβελτ όπου πάρκαραν για να πάρουν καφέδες (ποιος θα τους έγραφε;)!!!! Γι’ αυτό οι ανάπηροι δε βρίσκουν να παρκάρουν… είναι πολλά τα “αναπηρικά” περιπολικά στην πόλη σας τελικά».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήδη η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας είναι ενήμερη για το περιστατικό και έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία όπως προβλέπεται.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες