ΛΑΡΙΣΑ

Κατάθεση αναφοράς από την Άννα Βαγενά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Προκήρυξη θέσεων τακτικών μεταθέσεων 2022

Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε την Παρασκευή 4/02/22 η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Άννα Βαγενά, διαβιβάζοντας την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, την οποία συνυπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της, με θέμα: «Προκήρυξη θέσεων τακτικών μεταθέσεων 2022».

Η Βουλευτής Λάρισας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Βαγενά-Κηλαηδόνη Άννα καταθέτει προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ως αναφορά, την από 28/01/2022 επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Νομού Λάρισας, με θέμα: «Προκήρυξη θέσεων τακτικών μεταθέσεων 2022».

Με επιστολή τους, οι εκπρόσωποι της ως άνω Ένωσης, εκφράζουν την αγανάκτησή τους, καθώς στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας δεν έχουν προκηρυχθεί κενές θέσεις Αστυφυλάκων μετά το 2019, οπότε πραγματοποιήθηκε η τελευταία προκήρυξη, η οποία αφορούσε μία (1) και μοναδική θέση, με συνέπεια η επετηρίδα της Λάρισας να είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί της Λάρισας βρίσκονται πλέον μπροστά στο παράδοξο, αφ’ενός να έχουν συγκεντρώσει πολλά περισσότερα μόρια από αυτά που θα χρειάζονταν, έχοντας επί πολλά χρόνια θητεύσει σε διάφορες αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, αφετέρου να μην μπορούν να μετατεθούν στον τόπο τους.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας τους, τονίζεται ότι η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, από τη μεριά της, έχει πράξει ό,τι ήταν δυνατόν, μέσω συναντήσεων και παρεμβάσεων, προκειμένου να λυθεί το θέμα και ζητεί γι’ αυτό τη συνδρομή όλων των αρμοδίων, καθώς στις 31/01/22 θα συνεδριάσει στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το αρμόδιο συμβούλιο μεταθέσεων.

Η Άννα Βαγενά ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να εξετάσει τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και να την ενημερώσει για τις σχετικές ενέργειες, στις οποίες προτίθεται να προβεί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες