ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαλκιδική: Άγριο ξύλο με τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το Κασσάνδρα – Γαλάτιστα, ματς για τα Play Out της Α1 κατηγορίας Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Άρης Κασσανδρείας – Ανθεμούς Γαλάτιστας μία απόφαση του διαιτητή του ματς οδήγησε σε αψιμαχίες και ένταση μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων περίπου στο 70’ λεπτό του αγώνα. Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισήλθαν φίλαθλοι και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα.

Αρένα ο αγωνιστικός χώρος

Για μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου επικράτησε πανικός, ενώ εκτός από το τεχνικό της Γαλατίστας, τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικές εξετάσεις. Η ειρωνεία είναι ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για την δολοφονία του Άλκη.

Από εκεί και πέρα, η αστυνομία κλήθηκε και έφτασε έγκαιρα στο γήπεδο, οι τραυματίες κατέθεσαν, ενώ για τα απίστευτης έκτασης επεισόδια σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας για νομοθεσία περί αθλητισμού.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

Η ανάρτηση των φιλοξενούμενων κατά τη διάρκεια του ματς:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις