Life & Style

Ariana Rockefeller: Στην Ελλάδα η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου – Η συνεργασία με τον Βασίλη Ζούλια

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η εγγονή του επιχειρηματία David Rockefeller, Ariana, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας, ως σχεδιάστρια και μοντέλο. 

Συγκεκριμένα η Ariana Rockefeller επισκέφθηκε το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, όπου δοκίμασε δημιουργίες του σχεδιαστή και μαζί οργάνωσαν την επερχόμενη συνεργασία τους στο πλαίσιο της «Athens Xclusive Designers Week» που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Η Ariana Rockefeller δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις δημιουργίες του σχεδιαστή, με τον ίδιο να της δωρίζει το διάσημο πλέον Vertigo τζάκετ που είδαμε την Lily Collins να φοράει στον δεύτερο κύκλο του Emily in Paris.

Η ίδια θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τη Δευτέρα, πριν επιστρέψει στη φάρμα της στην Ισπανία και στα πολυαγαπημένα της άλογα.

Η συνεργασία έκπληξη αποτελεί τον βασικό λόγο της επίσκεψης της Ariana στην Αθήνα αυτή τη φορά, αφού η ίδια έρχεται συχνά στη χώρα. 

Ο επιχειρηματίας παππούς της David Rockefeller αγαπούσε την Ελλάδα και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μία αγάπη μου μετέδωσε σε πολλά μέλη της γνωστής οικογένειας. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας λάτρευε την Ελλάδα, επισκεπτόταν συχνά το Άγιο Όρος, ενώ το ίδρυμα του χρηματοδότησε ανασκαφές στην Αρχαία Αγορά τη δεκαετία του ’30 και διέθεσε κεφάλαια για την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς.

 


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις