ΛΑΡΙΣΑ

Παράδοση-παραλαβή ΑΤΑ στη Λάρισα παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλου – Φασούλας: Παραλαμβάνω το ΑΤΑ σε μεγάλη άνοδο (φωτο – βίντεο)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως βουλευτές και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών παρίστανται στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα.

Κατά την διάρκεια της τελετής ο νέος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς παραδίδει στον νέο Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα ο οποίος αναλαμβάνει τα καινουργια του καθήκοντα από σήμερα.

Ο Θεμιστοκλής Μπουρολιάς τόνισε: «Μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε σε δύσκολες εποχές, η αγορά των Rafale και τον Viper αποτελούν κόσμημα για την χώρα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Γ. Φασουλα στα νέα του καθήκοντα».

Από την πλευρά του ο Γεώργιος Φασούλας επισήμανε: «Έχω ενσυναίσθηση των σημαντικών καθηκόντων που παραλαμβάνω. Να κρατήσουμε ασφαλή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις που μου ανατέθηκαν. Παραλαμβάνω το ΑΤΑ σε μεγάλη άνοδο».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπογράμμισε πως: «Ο αγώνας για μια ισχυρή Πολεμική Αεροπορία συνεχίζεται».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες