ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: “Ράγισαν” καρδιές στο τελευταίο αντίο στον Βαλάντη Καπίτσα (φώτο)

Το αντίο σπαρακτικό. Ο Βαλάντης Καπίτσας έδωσε τα τελευταία πλάνα της ζωής του και ήταν όλοι εκεί για να του πουν το αντίο. Η οικογένειά του, οι συνεργάτες του, συνάδελφοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, φίλοι, γνωστοί. Όλοι όσοι ο Βαλάντης τους είχε κερδίσει με το χαμόγελό του και την εργατικότητά του.

Στις 4 σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων τελέστηκε η κηδεία του Βαλάντη Καπίτσα, του 47χρονου εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού Astra, που άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας την τελευταία του πνοή, από ανακοπή καρδιάς. Την νεκρώσιμο ακολουθεί τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη καρδιά του Βαλάντη, στην ψυχή του, τονίζοντας πως ήταν ένας καλός άνθρωπος. Ανέφερε δε πως λίγοι άνθρωποι θα  μπορούσαν να καταφέρουν αυτό που κατάφερε ο Βαλάντης έστω και με την απώλειά του. Να συγκεντρώσει τόσο κόσμο κοντά του, να φέρει την ομόνοια σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει διχαστεί.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η σύζυγος του Βαλάντη Καπίτσα, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν τον άνθρωπό τους.

Κατά την έξοδο της σορού από τον Ιερό Ναό το πλήθος του κόσμου ξέσπασε σε χειροκροτήματα και όλοι φώναξαν “αθάνατος”.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες