ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Φάρσαλα: Οι σωλήνες ποτίσματος που πήγαν να πουλήσουν ήταν… κλεμμένοι! – Τρεις συλλήψεις

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε ίο Α.Τ. Φαρσάλων προχθές το απόγευμα, καθώς τους έπιασαν την ώρα που πουλούσαν σωλήνες άρδευσης, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από αρδευτικό κανάλι των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα περιπολικό του Α.Τ. Φαρσάλων την ώρα που εκτελούσε περιπολία, εντόπισε τρία άτομα στα Φάρσαλα, με το ένα από αυτά να έχει φορτώσει στο όχημά του 25 σωλήνες άρδευσης, που δεν μπορούσε να αποδείξει στους Αστυνομικούς ότι ανήκαν σε αυτόν.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές και τους οδήγησαν στο Α.Τ. Φαρσάλων. Κατόπιν προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα οι δύο δράστες είχαν αφαιρέσει τις σωλήνες από χαντάκι άρδευσης πλησίον της περιοχής του σούπερ μάρκετ «Lidl» και στη συνέχεια πούλησαν στον ανωτέρω δράστη.

Στο Α.Τ. Φαρσάλων προσήλθε εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ Φαρσάλων και αναγνώρισε ότι οι 25 σωλήνες ποτίσματος είναι ιδιοκτησία του Οργανισμού. Τα ανευρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του δράστη αποδόθηκαν στον παθόντα και εις βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, στους δύο για κλοπή και στον τρίτο για αποδοχή προϊόντων κλοπής.

Εφημερίδα Ελευθερία / Γιώργος Γκαντέλος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες