ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συγκλονίζει γνωστή Λαρισαία influencer για την μητέρα της που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση των τρένων ανήμερα της κακοκαιρίας (βίντεο)

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της γνωστής Λαρισαίας influencer και πρώην παίκτριας του My Style Rocks , Ιωάννας Σιαμπάνη, για τις δραματικές στιγμές που πέρασε η μητέρα της κατά την σύγκρουση των τρένων στην Λιβαδειά πριν λίγες ημέρες ανήμερα της κακοκαιρίας «Ελπίς», επιστρέφοντας στη Λάρισα από την Αθήνα όπου είχε πάει για να την επισκεφθεί.

Η μητέρα της Ιωάννας τραυματίστηκε στην σπονδυλική της στήλη. Η ίδια περιγράφει: «Την ώρα της σύγκρουσης, η μητέρα μου έφυγε με το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, με αποτέλεσμα να πρηστεί όλη η δεξιά πλευρά της, το μάτι της να έχει κλείσει και ακόμα και η σπονδυλική της στήλη υπέστη τραυματισμό.

Είχε έρθει από τη Λάρισα να με επισκεφτεί στην Αθήνα. Έπρεπε να επιστρέψει όμως και θεωρήσαμε ότι ο πιο ασφαλής τρόπος ήταν το τρένο. Ενώ μου είπε ότι ξεκίνησε κανονικά, μετά από μία ώρα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι χάλασε η μηχανή του τρένου. Κλείδωσαν οι πόρτες και δεν μπορούσαν να βγουν και κόπηκε και η θέρμανση, οι άνθρωποι άρχισαν να κρυώνουν και να αναρωτιούνται τι γίνεται. Όσοι είχαν φαγώσιμα στις τσάντες, άρχισαν να τα μοιράζουν, ούτε ρεύμα δεν είχαν, τελείωνε και η μπαταρία στα τηλέφωνά τους».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες