ΛΑΡΙΣΑ

Από την «Όλυμπος» η πρώτη συμπιέσιμη φιάλη με μη αποσπώμενο καπάκι

Με μια καινοτομία, που μειώνει ακόμα περισσότερο την απόσταση από το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΟΛΥΜΠΟΣ.

Δυο χρόνια πριν την εφαρμογή της σχετικής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η ΟΛΥΜΠΟΣ πρωτοπορεί και πάλι προσφέροντας στους καταναλωτές τη νέα συμπιέσιμη φιάλη γάλακτος με μη αποσπώμενο καπάκι.

Η νέα φιάλη διατηρεί το περιεχόμενο ακόμη πιο ασφαλές. Μετά την ανάλωση του γάλακτος ο όγκος του απορρίμματος μειώνεται στο 50%, ενώ το μη αποσπώμενο καπάκι ανακυκλώνεται μαζί με το σώμα της φιάλης.

Στη χρήση του το προϊόν γίνεται πιο εύχρηστο, καθώς το νέο καπάκι παραμένει συνεχώς πάνω στο μπουκάλι, χωρίς να αποσπάταικαι να λερώνει.

Η σημαντική αυτή περιβαλλοντική πρωτοβουλία της ΟΛΥΜΠΟΣ ξεκίνησε ήδη με το φρέσκο γάλα (επιλεγμένο& βιολογικό), και σταδιακά θα συμπεριλάβει και τιςυπόλοιπες συσκευασίες.

Η νέα συμπιέσιμη φιάλη με μη αποσπώμενο καπάκι, παίρνει τη σκυτάλη των καινοτομιών από την βιοπαραγόμενη φιάλη και τις φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικόPET (r-PET),κάνοντας έναβήμα πιο κοντά στο μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα του οικοσυστήματος αποτελούν μια διαρκή προτεραιότητα για την ΟΛΥΜΠΟΣ. 

* Η νέα φιάλη είναι διακριτή από τις ραβδώσεις που «τυλίγουν» το σώμα της, συμπιέζεται εύκολα, και συρρικνώνεται αμέσως.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες