ΛΑΡΙΣΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 2ο Σ.Δ.Ε Λάρισας με τις ευλογίες του Ιερώνυμου (φωτο)

Η καθιερωμένη κοπή της‭ ‭ ‬πρωτοχρονιάτικης‭ ‬πίτας‭, ‬παρουσία‭  ‬προσκεκλημένων,‭ ‬εκπαιδευτικών‭ ‬και εκπαιδευόμενων πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δεύτερου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας.

Την πίτα ευλόγησε‭  ο‭ ‬Σεβασμιώτατος ‭ ‬Μητροπολίτης‭ ‬Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεία του Πρωτοσυγκέλλου π. Ιγνατίου Μουρτζανού και του υπευθύνου ιερέως της φυλακής π. Νικηφόρου Κοντογιάννη.

Στην‭ ‬τελετή‭ ‬παρέστησαν‭ ‬ο‭ ‬ ‭ ‬Διευθυντής‭‬ ‭του‭ ‬Κ.Κ.‭ ‬Λάρισας‭ ‬κ.‭ ‬ ‭ ‬Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Αρχιφύλακας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αγαθή Λουκίδου.

Με‭ ‬το‭ ‬πέρας‭ ‬της‭ ‬εκδήλωσης‭ ‬οι‭ ‬ ‭ ‬προσκεκλημένοι‭ ‬ξεναγήθηκαν‭ ‬στο‭ ‬χώρο‭ ‬ ‭ ‬του σχολείου, στο καλλιτεχνικό εργαστήριο και στο μουσείο SMART από το Διευθυντή του 2oυ Σ.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Τράντα, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις του σχολείου, ενώ συνεξέτασαν και τη ‭ ‬δυνατότητα αρωγής και συνεργασίας‭ ‬ανάμεσα στη Μητρόπολη και το Σχολείο.

Στον τυχερό εκπαιδευόμενο του Α΄ κύκλου σπουδών‭ ‬Alex ‭ ‬B., ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, δόθηκε ως δώρο ένα λεύκωμα με τα βουνά του κόσμου με την ευχή να κατακτήσει κι αυτός τις κορυφές της γνώσης και της επιτυχίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες