ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Αποζημίωση λόγω covid και για τους DJ’s

«Να υπάρξει μέριμνα για αποζημίωση των επαγγελματιών δισκοθετών, που είναι άμεσα θιγόμενοι από τα μέτρα, που ελήφθησαν στον χώρο της εστίασης για τον περιορισμό της πανδημίας», ζητά με αναφορά του από τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας κκ. Χρήστο Σταικούρα και Κωστή Χατζηδάκη, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα του Συλλόγου Επαγγελματιών Δισκοθετών (DJ’s) Λάρισας.

Οι επαγγελματίες δισκοθέτες επισημαίνουν ότι “από 1 – 8 Οκτωβρίου 2021, αλλά και από τις 30 Δεκεμβρίου 2021 και εντεύθεν, που εφαρμόζεται το μέτρο της απαγόρευσης μουσικής, παραμένουν χωρίς εργασία και διεκδικούν την οικονομική τους στήριξη για όσο διάστημα ισχύει το μέτρο”.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, τα δυο χρόνια της πανδημίας, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις της εστίασης. Ευελπιστώ, λοιπόν, ότι θα υπάρξει μέριμνα για αποζημίωση κάθε εργαζόμενου, με ένσημο dj / μουσικού – καλλιτέχνη και για όσο διάστημα ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης μουσικής», δήλωσε σχετικά ο κ. Κέλλας, ο οποίος ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς ενημέρωση για την εξέλιξη του αιτήματός του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες