ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πανδημία: Αποκλιμακώνεται η κατάσταση στη Λάρισα – Τι λέει για την πορεία των εμβολιασμών ο Κομνός (video)

Μια ενθαρρυντική εικόνα από την εξέλιξη της πανδημίας στην Λάρισα έδωσε στην ΕΡΤ ο Απόστολος Κομνός, διευθυντής ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης λέγοντας ότι «έχει αρχίσει και αποκλιμακώνεται η κατάσταση. Οι εισαγωγές που είχαμε τις τελευταίες ημέρες είναι μονοψήφιες σε αριθμό ασθενών και πλέον υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια στην πόλη και όλη την περιφέρεια».

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Κοντός τόνισε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην Θεσσαλία αποκλιμακώνεται με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κυριακή 23/1 όταν και εντοπίστηκαν 266 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας. «Θέλω να ελπίζω ότι τηρώντας τα μέτρα, σιγά σιγά θα φτάσουμε στην ποθούμενη αποκλιμάκωση για να μην έχουμε πίεση στα νοσοκομεία της πόλης μας», είπε ο γιατρός.

Όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «οι εμβολιασμοί έχουν αυξηθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο. “Στο νοσοκομείο μας έχουν προστεθεί και γραμμές εμβολιασμού παιδιών αλλά έχει δοθεί και στους ιδιώτες η δυνατότητα εμβολιασμών και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε έναν ικανό αριθμό εμβολιασμού».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες