Life & Style

Γαρίδες ψητές στη σχάρα με λαδολέμονο

Φτιάχνουμε νόστιμες και ζουμερές γαρίδες ψητές στη σχάρα!

ΥΛΙΚΑ

600γρ. μέτριες γαρίδες
Ανθός αλατιού
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λαδολέμονο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε τη σχάρα και λαδώνουμε ελαφρά με ένα χαρτί. Αλατίζουμε τις γαρίδες και τις ακουμπάμε πάνω στη σχάρα με το κέλυφος.

Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3΄ περίπου από κάθε πλευρά.

Μην τις παραψήσετε γιατί στεγνώνουν.

Μόλις κοκκινίσουν ολόγυρα είναι έτοιμες.

Σερβίρετε τες ζεστές με κλασικό λαδολέμονο.

Εναλλακτικά καθαρίστε τες και περιχύστε τες με λαδολέμονο και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις