ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Καραλαριώτου με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας

Τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι)  Θεμιστοκλή Μπουρολιά  επισκέφθηκε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων,  κ. Ρένα Καραλαριώτου , συνοδευόμενη από τον δημοτικό σύμβουλο κ .Δημήτρη Γεωργάκη .

«Στο πρόσωπο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας εκφράζω τις ευχαριστίες μου και τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας για την σπουδαία  συνεισφορά τους στην πατρίδα . Η μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας κρατά ψηλά τη σημαία της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας , της δύναμης και της ισχύος της πατρίδας μας.» ,δήλωσε  η  κ. Καραλαριώτου .

Ο Αρχηγός ΑΤΑ ενημέρωσε την κ Καραλαριώτου για την αναβάθμιση των  υποδομών του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας ενώ  η συζήτηση επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η Λαρισαία πολιτικός ευχαρίστησε τον κ.Μπουρολιά για την συνάντηση και την ενημέρωση του ευχήθηκε επιτυχία στην αποστολή του , προσθέτοντας ότι « η έμπρακτη  στήριξη του Έλληνα Αεροπόρου αποτελεί  χρέος της Πολιτείας , αποτελεί χρέος όλων μας.  Οι Ένοπλες δυνάμεις εκφράζουν την Ελλάδα των αξιών , της τιμής και του καθήκοντος . Εγγυώνται την ασφάλεια του Έθνους αλλά και την  ενότητα που χρειαζόμαστε ως λαός σε αυτή τη συγκυρία.»

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στον εκθεσιακό χώρο ‘’Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος ‘’  που λειτουργεί στο χώρο του ΑΤΑ και περιλαμβάνει ιστορικά αντικείμενα αεροπορικού ενδιαφέροντος υψηλής σημασίας για τη διατήρηση της ένδοξης παράδοσης του αεροπορικού όπλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις