ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο καθηγητής Δημήτρης Μπαράκος ο άνδρας που σκοτώθηκε σήμερα έξω από τη Λάρισα (φωτο)

Θρήνος σήμερα στη Λάρισα για την τραγωδία που εξελίχθηκε στην άσφαλτο με θύμα 54χρονο άνδρα.

Ο νεκρός είναι ο καθηγητής Δημήτρης Μπαράκος ο οποίος έχασε την ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε την πόλη. Ο άτυχος 54χρονος εκπαιδευτικός υπηρετούσε για τουλάχιστον 20 χρόνια στην επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελασσόνα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους μαθητές που έχουν να πουν τα καλύτερα. Ιδιαίτερα αγαπητός και με κοινωνική δράση ήταν και στην κοινωνία του Τυρνάβου όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του αφού θα πρέπει να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να ακολουθηθούν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Το τροχαίο με δυστυχώς ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 μ. σήμερα Τετάρτη στο δρόμο Τύρναβος – Λάρισα λίγο πριν τη διασταύρωση των Δένδρων όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό με ένα ΙΧ φορτηγό.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του θύματος, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον άτυχο οδηγό αλλά και τον σοβαρά τραυματία οδηγό του άλλου οχήματος στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πηγή: paidis.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες