ΛΑΡΙΣΑ

Εορτή Αγίου Αντωνίου στην Όσσα του Δήμου Τεμπών

Με ευλάβεια και κατάνυξη εόρτασαν την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2019, οι πιστοί της Όσσας, την μνήμη του Μεγάλου Αντωνίου στην πανήγυρι του εορτάζοντος ενοριακού τους Ναού, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με πολλούς ιερείς της Δ. Ε. Νέσσωνος.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευλόγησε τους άρτους και τα κόλυβα του Αγίου.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη π. Ευθύμιο και τους συνεργάτες του για το έργο που επιτελούν στην όμορφη Όσσα, ενώ ανέλυσε στους πιστούς την ζωή και το έργο του Μεγάλου Αντωνίου και καθηγητού της ερήμου, τονίσας ότι κανείς πρέπει να αγωνισθεί σκληρά και με όλη την δύναμη της ψυχής του ώστε να αγαπήσει και τον Θεό αλλά και την έμψυχη εικόνα Του, που είναι ο άνθρωπος και να κατακτήσει έτσι την Βασιλεία των Ουρανών.

Στην Αρχιερατική Θεία λειτουργία, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος κ. Ζήσης Γκανάτσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρήστος Κακαγιάννης και κ. Ιωάννης Αργυρίου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Όσσας και Συκουρίου κ. Γιώργος Μακρυγιάννης και κ. Μιχάλης Γκουντής αντίστοιχα και οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Αντώνης Γούσιος και κ. Θωμάς Αργυρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες