ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κώστας Μανωλάς ανυπομονεί για το ντέρμπι

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα ακόμη ντέρμπι «αιωνίων», καθώς αύριο στις 7:30 το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ερυθρόλευκος αμυντικός έστειλε μήνυμα νίκης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, δηλώνοντας ανυπόμονος για το ματς με τους “πράσινους”.

Οι δηλώσεις του

Για το ντέρμπι: «Σίγουρα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα και το περιμένω με ανυπομονησία. Ευελπιστούμε να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους 3 πόντους».

Για τον κορονοϊό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με αγωνία εάν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό».

Ο Έλληνας αμυντικός δεν κρατιέται άλλο και θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο όσο περισσότερο γίνεται και να βοηθάει την ομάδα του.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», με τις ατάκες του, την έξτρα δουλειά,καθώς εμφανίστηκε στο Ρέντη σε λίπος/αναπνοές πίσω, αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που άρχισε εντατικά με την άφιξή του στον Ολυμπιακό.

Ακόμη και οι συμπαίκτες του αναγνωρίζουν τη θέλησή του για να επιστρέψει στο γήπεδο, να πάρει φανέλα βασικού και να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις