ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Μικρολίμανο: Καίγεται γνωστό μαγαζί του Πειραιά

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής σπεύδουν αυτή την ώρα στο Μικρολίμανο του Πειραιά για να σβήσουν μεγάλη φωτιά που άναψε σε μαγαζί εστίασης. Οι καπνοί έχουν σκεπάσει όλο το Μικρολίμανο όπως βλέπουμε σε εικόνες από το Piraeus Press. Οι πρώτες μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι επειδή δε χωρούσαν να περάσουν μεγάλα οχήματα της Πυροσβεστικής, έχουν σπεύσει μικρότερα και πιο ευέλικτα.

Το γνωστό μαγαζί του Πειραιά σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει τυλιχτεί στις φλόγες, με την κύρια εστία να βρίσκεται στην κουζίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσφάτως ανακαινισθεί το συγκεκριμένο μαγαζί.

Φωτιά στο Μικρολίμανο: Δείτε τις εικόνες

Φωτιά στο ΜικρολίμανοΦωτιά στο Μικρολίμανο

Φωτιά στην Αγίου Μελετίου: Νεκρός ο άνδρας που ανασύρθηκε

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου. Κατέληξε, τελικώς, ο άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από διαμέρισμα στην οδό Αγίου Μελετίου 55, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 40 έως 50 ετών, ο οποίος έμενε μόνος του στο διαμέρισμα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε από περιοίκους στις 05:35 και τα πυροσβεστικά οχήματα αλλά και το κλιμακοφόρο έφτασαν στο σημείο σε περίπου 10 λεπτά.

Απεγκλωβίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα

Την ώρα που έφτασαν οι πυροσβέστες, ο άνδρας ήταν στο μπαλκόνι και καιγόταν. Αμέσως στήθηκε το κλιμακοφόρο όχημα και οι πυροσβέστες τον κατέβασαν με σοβαρά εγκαύματα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, αλλά την ώρα που τον έβαζαν στο ασθενοφόρο άφησε την τελευταία του πνοή.

Η φωτιά επεκτάθηκε στον πέμπτο όροφο από τις τέντες και προξένησε ζημιές εξωτερικά του διαμερίσματος και στην κουζίνα, όμως σβήστηκε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλώβισε μέσω του κλιμακοστασίου άλλα τέσσερα άτομα, ενώ επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και το κλιμακοφόρο όχημα.

Όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Όπως έγινε γνωστό, το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς η φωτιά ήταν μεγάλη.

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις