ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ταχίνι ΟΛΥΜΠΟΣ και Σωτήρης Κοντιζάς ενώνουν τις δυνάμεις τους (video)

«Κάποιες φορές το πιο απλό είναι το πιο καλό» είναι το θέμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για το «ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΥΜΠΟΣ» της Χαλβαδοποιίας Παπαγιάννης ΑΕ “ΟΛΥΜΠΟΣ” και το «πρόσωπό» της γίνεται ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το Ταχίνι ΟΛΥΜΠΟΣ – που αποτελεί μια απλή υπερτροφή, πηγή ενέργειας για κάθε στιγμή και για κάθε μέρα – λάνσαρε χθες τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια, η οποία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, πρεσβεύοντας ότι μερικές φορές το απλό είναι το πιο καλό. Και αυτό ισχύει τόσο στη ζωή όσο και στη διατροφή και τη μαγειρική.

Ο διάσημος chef έρχεται να αναδείξει το μήνυμα της καμπάνιας της Χαλβαδοποιίας Όλυμπος με μία διαφημιστική ταινία που τον δείχνει ενώ προσπαθεί να εμπνευστεί μια νέα περίπλοκη και πρωτότυπη συνταγή να συνειδητοποιεί ότι το απλό είναι το πιο καλό. Γιατί μερικές φορές μια πρώτη ύλη εξαιρετικής ποιότητας είναι αρκετή για την πιο ιδιαίτερη γευστική απόλαυση.

Όπως η Χαλβαβοποιία ΟΛΥΜΠΟΣ, που το 1949 μέχρι και σήμερα, δημιουργεί τα δικά της μοναδικά προϊόντα που στηρίζονται στην απλότητα και την θρεπτική αξία του σουσαμιού που μετατρέπονται σε υπερτροφές, έτσι και το μυστικό της επιτυχίας πολλές φορές βρίσκεται στο απλό που από μόνο γίνεται η πιο καλή επιλογή.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς που διαπρέπει ως chef στη Ελλάδα με τα εστιατόρια του αλλά και ως κριτής στο MasterChef, στηρίζει την μαγειρική του φιλοσοφία στην ποιότητα και την αξία των απλών υλικών που όταν συνδυάζονται μεταξύ τους δεν χάνουν την απλότητα και την ιδιαιτερότητά τους. Η ιαπωνική κουλτούρα που διαθέτει λόγω της καταγωγής του σε συνδυασμό με τον ελληνικό τρόπο ζωής, τον έχει διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο ώστε η αναζήτηση της έμπνευσης και της τελειομανίας να στηρίζεται στην απλότητα.

Ανακαλύψτε λοιπόν μέσα από τη νέα καμπάνια που μοιράζονται το Ταχίνι ΟΛΥΜΠΟΣ και ο Σωτήρης Κοντιζάς, γιατί μερικές φορές το απλό είναι και το πιο καλό. Στη ζωή, αλλά και στη διατροφή.

Απολαύστε το πρώτο video της καμπάνιας:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες