ΕΛΛΑΔΑ

Στυλίδα: Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 55χρονου

Με μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου Ντίνου Γεροδήμου που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) από το σπίτι του στη Στυλίδα.

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός επαγγελματίας εθεάθη τελευταία φορά  λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην περιοχή κοντά στο νεκροταφείο της κωμόπολης και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Στις έρευνες της Αστυνομίας Στυλίδας, συμμετέχει και ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος από την Αθήνα, ενώ η Πυροσβεστική συνδράμει και από αέρος με τη νέα τεχνολογία drone, ωστόσο οι έρευνες συναντούν δυσκολίες και από τον πολύ κακό καιρό.

Η αγωνία των  ανθρώπων του 55χρονου είναι πολύ μεγάλη εξαιτίας και της κακοκαιρίας, καθώς οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για να επιβιώσεις εκτεθειμένος στη φύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο Ντίνος Γεροδήμος φορούσε ένα κυπαρισσί μπουφάν, τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Θερμή παράκληση εάν τον είδατε κάπου το τελευταίο 24ωρο να επικοινωνήσετε άμεσα με την αστυνομία στο κέντρο της Άμεσης Δρόσης (100). Επίσης παρακαλείται όποιος πολίτης έχει κάποιο κατάλυμα ή πρόχειρη κατασκευή στην περιοχή όπου θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως καταφύγιο, να το ελέγξει ώστε να βοηθηθούν οι αρχές στις έρευνες τους.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες