ΛΑΡΙΣΑ

Όταν παίζει το Survivor στα Φάρσαλα αδειάζουν οι δρόμοι – Πως πήραν οι γονείς του Γιώργου Κατσαούνη το φλερτ του με την ηθοποιό Μ. Κουρεντή (βίντεο)

Όταν παίζει το Survivor, δεν κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους των Φαρσάλων σημείωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, κολλητός φίλος του Φαρσαλινού παίκτη Γιώργου Κατσαούνη, του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης που λόγου του φλερτ του με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του το τελευταίο διάστημα.

Ο Βασίλης Μπατζιάκας ανέφερε τα εξής για τον φίλο του: «Χρειάζονται δύο άτομα για να ερωτευτούν. Και οι δύο έκαναν κάποιες κινήσεις. Η Μυριέλλα έχει πολλά ωραία χαρακτηριστικά που τράβηξαν την προσοχή του Γιώργου, αλλά και το τσαγανό της. Πιστεύω ότι αυτό από πλευράς Γιώργου ξεκίνησε από πριν που είχαν γνωριστεί όλοι στην Ελλάδα πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο. Μάλλον θα ήταν και στο ξενοδοχείο κάποιες μέρες όλοι μαζί, νομίζω.

Είναι χαρούμενοι οι γονείς του με όλο αυτό γιατί υπάρχει δημοσιότητα. Βλέπουν όλοι στα Φάρσαλα ότι είναι ο αληθινός του εαυτός. Όταν το παιδί τους είναι χαρούμενο είναι χαρούμενοι και αυτοί.

Όταν παίζει το Survivor στα Φάρσαλα δεν κυκλοφορεί τίποτα. Κάθε καφετέρια έχει την τηλεόραση συντονισμένη στο survivor, σαν να παίζει Eurovision ή Champions League».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες