ΛΑΡΙΣΑ

Αγοραστός: “Μας ανησυχεί η έξαρση της πανδημίας – Χρειάζεται προσοχή απ’ όλους” (φώτο – βίντεο)

Την έκδηλη ανησυχία του σχετικά με την έξαρση των κρουσμάτων στη Λάρισα αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία εξέφρασε με δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε πως “η μεγάλη διασπορά των κρουσμάτων μας ανησυχεί και αυτό δημιουργεί στασιμότητα στην οικονομία αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία, καθώς υπάρχουν πολλές αναστολές λειτουργιών τόσο στις δημόσιες υπηρεσίες, όσο και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους στον συγχρωτισμό και κυρίως στην προσωπική υγιεινή του καθενός, καθώς κάθε σπίτι έχει πλέον και από ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα. Γι αυτό πρέπει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στην δύσκολη κατάσταση, περιμένοντας έξαρση των κρουσμάτων μέχρι τέλος του μήνα “.

“Το καλό μέχρι στιγμής” συνέχισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας “είναι πως τα νοσοκομεία μας δεν δέχονται μεγάλες πιέσεις, καθώς σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας η νόσος είναι ελαφριά”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε την σύμβαση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό εννέα γεωτρήσεων στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων. Ένα έργο 1.300.000 ευρώ που, σύμφωνα με τον ίδιο, “θα επιφέρει εξοικονόμηση χρόνου και νερού κατά τη διάρκεια του ποτίσματος, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Με την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των γεωτρήσεων δίνουμε τη δυνατότητα χαμηλότερης κατανάλωσης ρεύματος στους αγρότες, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει πάρα πολύ”, κατέληξε ο κ. Αγοραστός.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες