ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η κίνηση στην αγορά της Λάρισας τις ημέρες των εορτών δεν έφερε χαμόγελα (βίντεο)

Τι προσδοκούν οι Λαρισαίοι έμποροι από τις χειμερινές εκπτώσεις σύμφωνα με το Χ. Παπαδόπουλο

Αρνητικό ήταν το πρόσημο στα ταμεία των Λαρισαίων καταστηματαρχών την περίοδο των εορτών παρά τη δυνατή κινητικότητα στα καταστήματα, όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: “Η μετάλλαξη “ΟΜΙΚΡΟΝ” επηρέασε αρνητικά τελικά την αγορά της Λάρισας την περίοδο των εορτών, καθώς η πολύ καλή κινητικότητα στα μαγαζιά κυρίως τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στα ταμεία, που θα ήταν ικανά να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει από την πανδημία”.

Τα προϊόντα που κινήθηκαν περισσότερο κατά την εορταστική περίοδο “ήταν τα παιχνίδια, η ένδυση, η υπόδηση αλλά και φυσικά το φαγητό” τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

Τέλος, όσον αφορά τις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν στις 10 Ιανουαρίου, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως “αποτελούν μία καλή ευκαιρία για τους καταναλωτές να αγοράσουν σωστά και καλά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες