ΛΑΡΙΣΑ

Στο πλευρό του “Χαμόγελου του Παιδιού” η Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων Λάρισας

Η Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (ΔΑΚ), τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα.

Η επίσκεψη έγινε στo πλαίσιo της φιλανθρωπικής δράσης που πραγματοποιεί η ΔΑΚ κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς στη Λάρισα. Αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΚ, Επισμηναγό (ΤΟΠ) Αχιλλέα Ψευτογιάννη και δύο Αξιωματικών της, την Σμηναγό (Δ) Δέσποινα Τσολερίδου και του Ανθυποσμηναγού (ΕΟΙΤ) Παναγιώτη Κορδά, επέδωσε χρηματικό ποσό στην εκπρόσωπο του Οργανισμού κα Μαριανίκη Δεμίρη, εξήρε την προσπάθεια που γίνεται, εδώ και 26 χρόνια, από ανθρώπους που βρίσκονται αδιάκοπα και με αυταπάρνηση δίπλα στα παιδιά, ώστε κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει, με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων και ιδιαίτερα τον Διοικητή της, Σμήναρχο (Ε) Σωτήριο Ταμπάνα, για την πολύτιμη συνεισφορά της. Χάρη σε ενέργειες όπως και αυτή συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Μαζί θα προσπαθήσουμε, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος, να είναι όλα τα παιδιά ίσα και χαμογελαστά, έχοντας απλόχερα όλα όσα τους αξίζουν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις