ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσέλσι – Μπράιτον 1-1 : Σοκ για την Τσέλσι στις καθυστερήσεις

Όνειρο ήταν και πάει… Με γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις, η Μπράιτον υποχρεώσε την Τσέλσι σε ένα τεράστιο «κάζο», καθώς οι «μπλε» έμειναν στο 1-1 με τους «γλάρους» και ουσιαστικά είπαν «αντίο» στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν ήταν καθόλου καλή στο παιχνίδι και πλήρωσε στο τέλος τα πολλά προβλήματα που εμφάνισε. Στο -8 από την κορυφή σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι επικρατήσει της Μπρέντφορντ στο Λονδίνο.

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει την Μπράιτον από το ξεκίνημα, έχοντας τον Ρομέλου Λουκάκου ως κύρια πηγή κινδύνου. Ο Βέλγος έκανε άνω-κάτω την άμυνα των «γλάρων», η οποία μπόρεσε να τον κρατήσει μακριά από το γκολ για 28 λεπτά!

Ο Μέισον Μάουντ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λουκάκου «κατεδάφισε» τον Μοπέ και με μία άψογη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάντσεθ και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Λουκάκου στον Μοπέ, η φάση πέρασε και από τον έλεγχο του VAR και τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε ολοκληρωτικά. Η Μπράιτον είχε τον απόλυτο έλεγχο και μάλιστα έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Μεντί σταμάτησε τον «κεραυνό» του Μπισούμα στο 54ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα χρειάστηκε η παρέμβαση του Ρούντιγκερ για να «γλιτώσει» από τον Μοπέ η Τσέλσι.

Η είσοδος του Καντέ έφερε την μπάλα και τον έλεγχο στον άξονα και πάλι στην ομάδα του Τούχελ, καθώς ο Γάλλος ισορρόπησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το κέντρο της Τσέλσι το οποίο έμοιαζε εκτός… τόπου και χρόνου.

Και εκεί που όλα έδειναν ότι η Τσέλσι θα έφτανε στη νίκη, εμφανίστηκε ο Γουέλμπεκ στο φινάλε και με μία τρομερή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1!

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς (26’ Αλόνσο), Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν (46’ Τσαλομπά), Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Μάουντ, Πούλισικ, Χάντσον Οντόι (66’ Καντέ), Λουκάκου.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Λάμπτεϊ (67’ Μουεπού), Φέλτμαν, Μπερν, Κουκουρέγια, Μπισουμά, Λαλάνα, Μόντερ (87’ Αλσάτε), ΜακΆλιστερ (80’ Γουέλμπεκ), Μαρτς, Μοπέ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις