ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Φρούριο ετοιμάζει ένα Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς για φέτος με ασφάλεια!

Το Φρούριο ακολουθώντας σταθερά τα υγειονομικά πρωτοκόλλα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, προσαρμόζεται για μια ακόμη φορά στα νέα μέτρα κατά του Covid-19 και ετοιμάζει ένα Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με απόλυτη ασφάλεια.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021 το Φρούριο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα ετοιμάζοντας ένα ρεβεγιόν διαφορετικό μεν, αλλά πάντοτε με εορταστική και προσεγμένη διάθεση.

Το πρωτοχρονιάτικο μενού περιλαμβάνει φέτος τρία ξεχωριστά πιάτα… γαλοπούλα με γλάσο πορτοκαλί και την παραδοσιακή της γέμιση, αγριογούρουνο με κυδώνια, σάλτσα με δαμάσκηνα και πατάτες dauphinois και κότσι από αρνάκι με πουρέ σελινόριζας και gravy, ενώ διαθέσιμες παραμένουν όλες οι γεύσεις από το ανανεωμένο μενού του Φρουρίου.

Για όσους θέλουν να γιορτάσουν την ξεχωριστή μέρα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς έξω το Φρούριο παραμένει η ιδανική λύση, ενώ για όσους αποφασίσουν να παραμείνουν σπίτι τους για το ρεβεγιόν το πλήρες μενού του Φρουρίου καθώς και τα εορταστικά πιάτα είναι διαθέσιμα στο flashfood.gr.

Πάντοτε υπάρχουν λύσεις για ζήσουμε ξεχωριστές στιγμές με ασφάλεια, και το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν είναι μία από αυτές που χρειαζόμαστε φέτος ίσως περισσότερο από ποτέ για να ευχηθούμε μια νέα καλύτερη χρονιά με τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους και την ομάδα του Φρουρίου που μετά από τόσα χρόνια είναι οι δικοί μας άνθρωποι!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες