ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εικόνες ντροπής στη Λάρισα: Δημοτικό θέατρο δεν έχουμε ακόμη, αποκτήσαμε όμως… πάρκινγκ μέσα στο δημοτικό θέατρο! (φωτό)

Εικόνες ντροπής καταγράφονται διαρκώς στο χώρο πέριξ του Δημοτικού Θεάτρου ΟΥΗΛ ή αλλιώς στο Προσκήνιο Πολιτισμού, το εμβληματικό κτήριο που εδώ και χρόνια ολοκληρώθηκε εξωτερικά πίσω από το κτήριο της παλιάς νομαρχίας στη Λάρισα, αλλά μέσα παραμένει ένα κουφάρι.

Από την πλευρά της οδού Βελή, επιτήδειοι με την ανοχή της δημοτικής αστυνομίας αλλά και της τροχαίας, έχουν μετατρέψει τον αύλειο χώρο του κτηρίου σε… ιδιωτικό πάρκινγκ. “Καβαλώντας” το πεζοδρόμιο, παρκάροντας ανενόχλητοι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, μέρα και νύχτα, χωρίς κανείς να τους ελέγχει.

Η ξεδιαντροπιά φθάνει σε κορυφαίο επίπεδο, αφού παρκάρουν τα οχήματά τους ακόμη και πάνω σε παρτέρια με γκαζόν (όταν κάποτε είχαν πριν τα καταστρέψουν οι ρόδες των αυτοκινήτων).

Το περίεργο της υπόθεσης που πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος, είναι πως ενώ δεξιά κι αριστερά κατά μήκος του πεζοδρομίου υπάρχουν μεταλλικές μπάρες για να αποτρέπουν την παράνομη διέλευση οχημάτων πάνω στην πλατεία, στο συγκεκριμένο σημείο δεν… υπάρχουν (!) διευκολύνοντας τους ασυνείδητους!

Όλως… συμπτωματικά βέβαια, οι κορύνες που τοποθετούνται διαρκώς στο τμήμα της Βελή από την Ανθίμου Γαζή μέχρι την είσοδο του υπογείου πάρκινγκ για να διασφαλίζουν την είσοδο και την έξοδο των οχημάτων, το πρωί τοποθετούνται και το βράδυ είναι… κομμένες από τη ρίζα. Προφανώς γιατί δε βολεύουν στο παρκάρισμα τα… παλικάρια!

Κάποιος τόσο καιρό με ικμάδα ευσυνειδησίας δεν υπάρχει να βάλει τέλος σ’ αυτό το έκτρωμα;

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες