ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας για την προώθηση των εμβολιασμών στους ηλικιωμένους

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας και πιο συγκεκριμένα των δομών των ΚΑΠΗ, του Κέντρου Κοινότητας και του Συμβουλευτικού Σταθμού,του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρη Βούλγαρη και στον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστου Χατζηχριστοδουλου και του αναπληρωτή καθηγητή Γιώργου Ραχιωτη και της ομάδας τους με σκοπό τη διοργάνωση παρεμβάσεων για την παρακίνηση των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν για την προστασία τους για τον COVID-19.

Η πρωτοβουλία αυτή διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχια και την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχει ως στόχο να αυξηθούν τα ποσοστά των εμβολιασμών στους ηλικιωμένους. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλιστεί η επανεκκίνηση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ που είναι πολύ σημαντική για την ποιότητα ζωής τους μέσω των δραστηριοτήτων που διοργανώνονται από τους υπεύθυνους.

Στο προσεχές διάστημα, θα παραχθεί ένα φυλλάδιο το οποίο θα διανεμηθεί στους ωφελουμενους των δομών της διεύθυνσης, ενώ το δίκτυο των γιατρών που θα συμμετέχουν στη δράση  θα μπορούν να ενημερώνουν για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τον εμβολιασμό χρειάζεται.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις