ΛΑΡΙΣΑ

Έσπευσαν να συγχαρούν την Λιακούλη: «Ήμουν και είμαι πάντα εδώ, για να υπηρετώ τους Ανθρώπους και τον Τόπο» (φωτο)

Εκατοντάδες πολίτες του νομού, δέχθηκε στο πολιτικό της γραφείο στη Λάρισα, μετά την ανάληψη καθηκόντων στη θέση της Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής,  η  βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη,  η οποία αντάλλαξε σκέψεις και ευχές, για την νέα  προσωπική,  αλλά και παραταξιακή πορεία, τονίζοντας ότι «έρχονται  στο πολιτικό προσκήνιο,  σημαντικές εξελίξεις και σοβαρές ανακατατάξεις».

Συγκεκριμένα, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η κ Λιακούλη επεσήμανε τα εξής :

« Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, επεφύλαξε μια μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου και στη Λάρισα,  με την πρότασή του για τη θέση της Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας , την οποία ανέλαβα, μετά την ομόφωνη απόφαση των βουλευτών.

Είναι μια νέα περίοδος – σταθμός, τόσο για μένα προσωπικά , αλλά κυρίως για την παράταξή μας, η οποία έγινε ο πρωταγωνιστής και παράλληλα ο καταλύτης, δημιουργίας του νέου σκηνικού στο χώρο της  κεντροαριστεράς, με ήδη σημαντικές εξελίξεις και σοβαρές ανακατατάξεις.

Τους τελευταίους μήνες, η παράταξή μας πέρασε πολλά.

Η μεγάλη απώλεια της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, που κράτησε όρθια την παράταξη τα «πέτρινα χρόνια» και άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη ενότητας και προοπτικής, μας συγκλόνισε όλους.

Ακολούθησαν οι εκλογές, στις οποίες συνεισέφεραν όλοι οι υποψήφιοι τα μέγιστα στην παράταξή μας, ενεργοποίησαν τον δημοκρατικό κόσμο και άνοιξαν νέους δρόμους διαλόγου με τους πολίτες.

Με τρόπο πανηγυρικό, εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ένας νέος και σοβαρός πολιτικός, με όραμα και σχέδιο για τον τόπο, με αδιαπραγμάτευτη συνθήκη, την ενότητα και βασική προτεραιότητά του, τη δημιουργία οργανώσεων βάσης.

Δουλεύουμε όλοι μαζί, νύχτα – μέρα, για να επικοινωνήσουμε παντού, σε όλους τους πολίτες, το έργο μας, τις θέσεις μας, τις αμφισβητήσεις μας, τον δομημένο και τεκμηριωμένο κοινοβουλευτικό λόγο μας και το ολοκληρωμένο σχέδιό μας ,για τη χώρα και το λαό μας .

Η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει το Λαό και την Πατρίδα. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής της και αυτός είναι ο σκοπός της. Οι μη προνομιούχοι Έλληνες, οι Άνθρωποι που σφυροκοπούνται από τη φτώχια και την ανεργία, οι αδύναμοι πολίτες που αναζητούν πολιτική στέγη για να προστατευθούν, ξέρουν καλά, πως μπορούν να εμπιστευθούν ξανά το σπίτι τους, τον φυσικό και αυθεντικό χώρο της κεντροαριστεράς.

Δίνουμε κάθε μέρα τις μάχες για να επικρατήσει η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία και η αξιοπρέπεια, απέναντι σε μια Κυβέρνηση, που δεν μπορεί να οραματιστεί, δεν μπορεί να σχεδιάσει, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εσωστρέφεια και παλινωδίες.

Είμαστε αποφασισμένοι να ορθώσουμε τείχος στον τυχοδιωκτισμό, στον λαϊκισμό, στους πολιτικούς γυρολόγους .

Προσωπικά, θα δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις, για τις ιδέες και αξίες της παράταξης, στην οποία πάντα πίστευα και ποτέ δεν εγκατέλειψα.

Ημουν πάντα εδώ, υπηρετώντας τους Ανθρώπους μας και τον Τόπο μας

Είμαι και τώρα εδώ, για να υπηρετήσω από θέση ευθύνης και πάλι τον Τόπο και τους Ανθρώπους μας

Ήμουν πάντα εδώ, για τη Λάρισα και τους πολίτες της

Είμαι και τώρα εδώ, για να προκρίνω στην πρώτη γραμμή τα προβλήματα του νομού μας και των πολιτών του

Ημουν πάντα εδώ, ενεργό κοινωνικό μέλος, στην «μεγάλη παρέα» του νομού μας

Είμαι και τώρα εδώ, μένοντας στην μεγάλη παρέα του νομού μας  και αξιοποιώντας την ευκαιρία , να συμβάλλω να γίνει μεγαλύτερη η «εικόνα» του και ευκολότερος ο δρόμος που οδηγεί στην επίλυση των σοβαρών θεμάτων του.

Μαζί ξεκινήσαμε, Μαζί συνεχίζουμε, Μαζί θα μείνουμε, κοιτάζοντας μόνο

Μπροστά! ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες