ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Κερνάμε Λάρισα»: Γέμισε η Κεντρική πλατεία με κόσμο που δοκιμάζει τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τη Θεσσαλική κουζίνα (φωτό)

Με απόλυτη επιτυχία εξελίσσεται στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας η έκθεση τοπικών προϊόντων «Κερνάμε Λάρισα» που συνδιοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το δήμο Λαρισαίων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος Λαρισαίων και επισκεπτών βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο χώρο της έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν πλήθος τοπικών προϊόντων.

Ταυτόχρονα, οι chefs και pastry chefs της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ  Θάνος Καλογιάννης, Νεκτάριος Μπατάλας, Αναστάσιος Παπαμιχάλης και Δημήτρης Τολιόπουλος με πρωτότυπες παρασκευές, εντυπωσίασαν τους ουρανίσκους και πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα με… άρωμα θεσσαλικής κουζίνας!

Στα περίπτερα της έκθεσης βρέθηκαν το πρωί ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Παπαλέξης, οι οποίοι συνομίλησαν με επιχειρηματίες που εκθέτουν τα προϊόντα τους και φυσικά τα δοκίμασαν!

Στόχος της πρωτότυπης αυτής έκθεσης που αγκαλιάστηκε από το κοινό, είναι τα τοπικά προϊόντα να… ξανασυστηθούν στους Λαρισαίους.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή, οπότε και θα λειτουργήσει από τις 17:00 μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες