ΛΑΡΙΣΑ

«Λαρισαίων Κοινόν»: «Όλα στο φως κ. Καλογιάννη»

Συνέχεια στην κόντρα με τη δημοτική αρχή Λάρισας δίνει η παράταξη της αντιπολίτευσης «Λαρισαίων Κοινόν» με αφορμή προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο, που οι τελευταίο υποστηρίζουν ότι έγιναν παράτυπα και μάλιστα ότι υπάρχει και σχετικό έγγραφο του ΑΣΕΠ που το αποδεικνύει.

Σε νέα ανακοίνωση σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Νάρης τονίζει τα εξής:

Παίζοντας με τις λέξεις ο Δήμαρχος προσπάθησε να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο, και έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, επιχείρησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τον Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξής μας κ. Αλέξανδρο Νάρη να εκφράσει τις θέσεις του για το ζήτημα που έχει πάρει διαστάσεις το τελευταίο διάστημα στην πόλη και αφορά στη μη επίδοση Διοικητικού Εγγράφου του ΑΣΕΠ στο οποίο αναφέρονται παρατυπίες στην διαδικασία συνάψεως συμβάσεων εργασίας στο Δημοτικό Ωδείο.

Ενημερώνουμε τον Κύριο Δήμαρχο ότι ΔΕΝ υπάρχει ο όρος εισαγγελική παράκληση που χρησιμοποίησε προκειμένου να παρουσιάσει όπως θέλει τα πράγματα, ότι η εισαγγελική παραγγελία είναι ένα έγγραφο δεσμευτικό για την Διοίκηση και η υπηρεσία στην οποία απευθύνεται οφείλει είτε να παραδώσει το έγγραφο, είτε να απαντήσει αιτιολογημένα για την άρνησή της εντός είκοσι ημερών,

Η Δικαιοσύνη ΔΕΝ παρακαλεί.

Η προσπάθεια αποσιώπησης, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και κατασυκοφάντησης των πάντων θα πέσει στο κενό. Η ξύλινη γλώσσα του Δημάρχου και η νοοτροπία που τη συνοδεύει ανήκουν στο παρελθόν κι εκεί θα παραμείνουν. Για την πλήρη ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Λαρισαίων, η «Λαρισαίων Κοινόν» θα δώσει συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 20/12/2021 όπου ο κ. Νάρης και ο επικεφαλής της παράταξης κ. Βαϊούλης θα αναφερθούν αναλυτικά στον τρόπο διοίκησης του Ωδείου και θα φέρει το θέμα προς συζήτηση την Τρίτη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και θα υποχρεωθεί ο κ. Καλογιάννης να απαντήσει καθαρά και χωρίς υπεκφυγές στα ερωτήματα που έχουμε θέσει.
Το φως της αλήθειας δεν φοβάται το σκοτάδι της αδιαφάνειας κ Καλογιάννη. Και στο τέλος πάντοτε νικά!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις