ΛΑΡΙΣΑ

Προσφορά γλυκισμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα προσέφεραν οι σπουδαστές του τμήματος αρτοποιίας –ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με τη συντεχνία αρτοποιών νομού Λάρισας με σκοπό να ενισχύσουν τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής  Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων .

Τα γλυκίσματα παρέδωσαν ο εκπρόσωπος του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κος Ζάρκος Βασίλης με τους  σπουδαστές της σχολής και  ο εκπρόσωπος της συντεχνίας αρτοποιών κος  Γκούλιος Αλέξανδρος .

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος του ευχαρίστησε για την προσφορά  καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες