ΛΑΡΙΣΑ

Αιμοδοσία αγάπης στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Φέτος συνεχίζοντας την ευαισθητοποίηση της πόλης μας , ενισχύουμε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας με το σύνθημα: “Φέτος τα Χριστούγεννα ….JE T’AIME ( ΖΕ Τ’ ΕΜ) πιο πολύ !!!!”

Σ’ αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία πάντα με το Τμήμα Αιματολογικό – Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουμε για 2η φορά τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και τις ώρες 9.00 με 13.00, εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Μεγάλη πρόκληση στις μέρες των γιορτών και εν μεσω της πανδημίας αποτελεί η ανάγκη συλλογής επαρκούς και ασφαλούς αίματος από εθελοντές, μη αμειβόμενους αιμοδότες , προκειμένου να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες υγείας .

Με τη ελπίδα ότι η ανταπόκριση σας θα είναι θετική και πάλι , σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για την καλύτερη διοργάνωση της δράσης και της τήρησης των υγειονομικών μέτρων στα τηλ : 2410287508, email: larissa@ifg.gr

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ . ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΖΙ γιατι …… « Φέτος τα Χριστούγεννα ….JE T’AIME ( ΖΕ Τ’ ΕΜ) πιο πολύ !!!!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις