ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου 43χρονος δρομέας

Σε κλίνη της ΜΕΘ Covid νοσηλεύεται από χθες ο 43χρονος δρομέας, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ το πρωί της Κυριακής στο ύψος της Παιδόπολης Αγριάς με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα. Μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου βρέθηκε πως ήταν και θετικός στον κορωνοϊό, αν και ο ίδιος ήταν εμβολιασμένος.

Επειδή δεν υπήρχε κενή κλίνη στη ΜΕΘ Covid, ο 43χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό αν και φαίνεται πως ο ιός δεν έχει προκαλέσει βλάβες στον οργανισμό του.

Χθες, κατέληξε μία γυναίκα 78 ετών που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου και αμέσως εισήχθη στη ΜΕΘ Covid ο 43χρονος δρομέας. Όπως επισημαίνουν οι γιατροί, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πρέπει να νοσηλευτεί σε Εντατική κορωνοϊού. Ο 43χρονος, που είναι εμβολιασμένος, φέρει ορισμένα τραύματα από την πτώση του στην θάλασσα, ενώ είχε εισροφήσει και θαλασσινό νερό.

Οι γιατροί σημειώνουν πως από τον κορωνοϊό, δεν φαίνεται ο δρομέας να αντιμετωπίζει προβλήματα και η νοσηλεία του θα συνεχιστεί για όσο χρόνο χρειαστεί στη ΜΕΘ Covid, δηλαδή μέχρι να αρνητικοποιηθεί στον κορωνοϊό.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις