ΛΑΡΙΣΑ

Βγάζουν πρόεδρο σήμερα οι Λαρισαίοι δικηγόροι: Τι λένε οι δύο “μονομάχοι” Ν. Μπασδέκη και Τρ. Τσάτσαρος (φωτο – βίντεο)

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής στο Δικηγορικό Μέγαρο Λάρισας, οι Λαρισαίοι δικηγόροι προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να εκλέξουν τον πρόεδρό τους στον β’ γύρο (επαναληπτικές εκλογές).

Η προσέλευση δεν είναι ως στιγμής τόσο μεγάλη όπως την πρώτη Κυριακή αλλά αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες με τις κάλπες να κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Κυριακή από τους 752 που είχαν δικαίωμα ψήφου, στην κάλπη προσήλθαν 669 δικηγόροι, ενώ βρέθηκαν 637 έγκυρα ψηφοδέλτια (19 άκυρα και 13 λευκά). Για το αξίωμα του προέδρου έλαβαν: Τσάτσαρος Τρύφων 228 ψήφους (35.79%), Μπασδέκη Νικολέττα 212 (33.28%), και Μπραζιώτης Χρήστος 197 ψήφους (30.93%).

Οι εκλογές διεξάγονται και πάλι στον 1ο όροφο ίου Δικηγορικού Μεγάρου Λάρισας, από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα με τα ίδια μέτρα πρόληψης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα είναι και οι δύο “μονομάχοι”, υπογραμμίζοντας αμφότεροι ότι οι εκλογές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και όποιος και να αναδειχθεί νικητής θα είναι εκεί για να φροντίσει να επιλυθούν τα προβλήματα του κλάδου.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις της κας Ν. Μπασδέκη και του κ. Τρ. Τσάτσαρου: 

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες