ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με μια όμορφη γιορτή, εκπλήξεις και χαμόγελα, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Fashion City Outlet (φωτό – video)

Στολισμένες βιτρίνες, λαμπάκια, χαμόγελα, καλή διάθεση και εκπλήξεις περίμεναν τον κόσμο που επισκέφθηκε το λαμπερά στολισμένο Fashion City Outlet για τη γιορτή που πλαισίωσε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, γεγονός που σήμανε και τυπικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το Fashion City Outlet φιλοξενεί φέτος το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλίας, καθώς είναι στολισμένο αποκλειστικά με τα Αστέρια της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του οργανισμού που από το 1996 στη χώρα μας εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες και τους δίνει το κίνητρο να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Τα φωτάκια του δέντρου άναψαν φέτος με μουσικές που κατέκλυσαν το εκπτωτικό κέντρο, με την φωνή της Μαριάννας Ζάχου και στο πιάνο τον Παναγιώτη Μπαλανίκα, οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό και δημιούργησαν μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.

Το ειδικό περίπτερο με εθελοντές του οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος από την ομάδα της Λάρισας ήταν εκεί, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, και μπορούσε όποιος ήθελε να προμηθεύεται το Αστέρι της Ευχής που διαθέτει κάθε χρόνο το Make-A-Wish Ελλάδος για να ενισχύσει το έργο του.

Δείτε βίντεο:

Το αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας  που έχει στολιστεί από άκρη σε άκρη εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους επισκέπτες του. Οι ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες γωνιές που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία του εκπτωτικού κέντρου, εκτόξευσαν την φαντασία και το ενδιαφέρον των παιδιών για διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση, απογειώνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Οι παιδικές δραστηριότητες του Fashion City Outlet που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο των γιορτών και συγκεκριμένα από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι  και τις 8 Ιανουαρίου, θα είναι καθημερινές και θα ξετρελάνουν τους μικρούς επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου.

Ποιος δεν έχει την ανάγκη φέτος να ζήσει τα Χριστούγεννα πιο όμορφα και φωτεινά;

Αυτές τις ημέρες μια βόλτα στο μαγικά στολισμένο Fashion City Outlet είναι αρκετή για να μας δημιουργήσει εορταστική διάθεση ενώ και οι επώνυμες προτάσεις δώρων, στις καλύτερες outlet τιμές, μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

Μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μοιράζουμε χαμόγελα με μοναδικά δώρα από τα αγαπημένα μας fashion brands!

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα φέτος είναι στο Fashion City Outlet!

Η χαρά των γιορτών απλώνεται στους στολισμένους διαδρόμους του θεσσαλικού εκπτωτικού κέντρου που διαθέτει μοναδικές προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους μας, πάντα στις χαμηλότερες τιμές και πάντα με ασφάλεια.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, οι εορταστικές δραστηριότητες φέτος θα πραγματοποιηθούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται από την πολιτεία.

Δείτε φωτογραφίες:

Το Fashion City Outlet λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας ως εξής:

Εμπορικά Καταστήματα

Καθημερινές 10:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 20:00

Κυριακή 12/12 – Ανοικτά 11:00-20:00

Κυριακή 19/12 – Ανοικτά 11:00-20:00

Εστιατόρια & Καφέ

12:00 – 22:00 – Ανοικτά και Κυριακές

Mikel Coffee 09:00-21:00

BAZAAR CASH & CARRY

Καθημερινές 07:00 – 21:00

Σάββατο 07:00 – 20:00

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ VOLTA FUNTOWN

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 22:00

Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ VILLAGE CINEMAS

Καθημερινά 19.30 (1η προβολή) – 22.30 (τελευταία προβολή) 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα

www.fashioncity-outlet.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις