ΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα διαπρέπει στην και στην εστίαση: Χρυσό βραβείο στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ ως τον καλύτερο food court πολυχώρο της Ελλάδος

Στον διαγωνισμό ESTIA AWARDS 2022

Μια μεγάλη διάκριση δέχτηκε ο πολυχώρος «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» καθώς απέσπασε χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό ESTIA AWARDS 2022 που διενεργήθηκε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Το «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» με τον interior designer Κώστα Γκάγκο, που ανέλαβε τον σχεδιασμό του πολυχώρου, υπήρξε η μοναδική Λαρισαϊκή συμμετοχή στον πανελλήνιο διαγωνισμό της εστίασης και κατάφερε να διακριθεί μεταξύ σημαντικών υποψηφιοτήτων από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία «Food Corts – Πολυχώροι» αποσπώντας το χρυσό βραβείο. Το δεύτερο βραβείο στην ίδια κατηγορία πήρε ένα πολύ δυνατό όνομα της ελληνικής αγοράς, η “Bread Factory”.

Τα «Estia Awards», που διοργανώνονται εδώ και 5 χρόνια, ανέδειξαν και φέτος τις πιο αξιόλογες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης και ταυτόχρονα για μια ακόμη χρονιά έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική προσφορά, στη βιωσιμότητα και τον πολιτισμό κατά την απονομή των βραβείων.

Οι διακριθέντες γιόρτασαν τη νίκη τους σε μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στο εστιατόριο St’ Astra στην Αθήνα. Το Grand Award της φετινής διοργάνωσης κέρδισε ο Όμιλος Everest ο οποίος και απέσπασε συνολικά τέσσερα χρυσά, πέντε αργυρά και δύο χάλκινα βραβεία.

Η διοργάνωση φέτος είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς έγινε σε καθεστώς υγειονομικής κρίσης που ταλανίζει τον κλάδο της εστίασης. Σχετική αναφορά έκανε η Δρ. Αλεξία Κουτρουλιά, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και Γενική Διευθύντρια των  Palmie Bistro, η οποία δήλωσε σχετικά: «Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η εστίαση λόγω της πανδημίας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε όλοι εδώ, ότι αντέχουμε και ότι βραβευόμαστε για τα καλά αποτελέσματα τα οποία πετυχαίνουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χρειάζεται να αφιερώσουμε πολύ κόπο και χρόνο για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα!»

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον λαρισαϊκό πολυχώρο, ο οποίος, αν και μετρά μόνο λίγους μήνες ζωής, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε πανελλήνιο επίπεδο και να αποσπάσει το πρώτο βραβείο βάζοντας τη Λάρισα στον εθνικό χάρτη των πιο αξιόλογων και καινοτόμων projects στον χώρο της εστίασης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες