ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νέο ηλεκτροκίνητο σάρωθρο πιάνει δουλειά στη Λάρισα – Επίδειξη στην Κεντρική πλατεία (φωτο – βίντεο)

Νέο ηλεκτροκίνητο σάρωθρο προγραμματίζει να προμηθευτεί ο Δήμος Λαρισαίων το οποίο θα διευκολύνει την υπηρεσία καθαριότητας στο έργο της.

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε επίδειξη λειτουργίας του νέου εργαλείου που θα προστεθεί στον στόλο καθαριότητας της πόλης. Πρόκειται για μια μεγάλη σκούπα ουσιαστικά την οποία θα χειρίζεται πεζός υπάλληλος της καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι πρόκειται για ένα εργαλείο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα της πόλης στο επίπεδο της καθαριότητας και συμπλήρωσε: «Πλέον η τεχνολογία επιβάλλει αλλαγές και είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Η συγκεκριμένη σκούπα κάνει τετραπλάσια δουλειά και διευκολύνει τον χειριστή της».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παναγιώτης Νταής σημείωσε: «Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εργαλείο που θα βοηθήσει το προσωπικό να αποδώσει καλύτερα και εμείς να έχουμε μια πιο καθαρή πόλη. Πάμε σε μία νέα εποχή, παραλάβαμε χθες τα απορριμματοφόρα και τώρα πάμε να αποκτήσουμε ένα καινούργιο σημαντικό εργαλείο».

Δείτε βίντεο με την επίδειξη του σαρώθρου:

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες