ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου για τον γνωστό Λαρισαίο γιατρό σύζυγό της: «Δεν ήμασταν μαζί ούτε στην καραντίνα…» (βίντεο)

Για τις δυσκολίες που φέρνει η απόσταση ανάμεσά σε εκείνη που ζει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τον σύζυγό της, γνωστό ψυχίατρο Σάκη Καλογερόπουλο ο οποίος ζει και εργάζεται στη Λάρισα, μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Ηρώ Μουκίου, όπως και για το πώς καταφέρνουν να διατηρούν ακμαίο τον γάμο και την σχέση τους παρά τις αντιξοότητες.

«Μάς κουράζει η απόσταση, αλλά έχουμε πάθος. Ούτε την καραντίνα πέρασα μαζί του. Ως γιατρός ήταν στην 1η γραμμή και με απέφευγε», αποκαλύπτει η Ηρώ Μουκίου, μιλώντας για τη σχέση της με τον γιατρό σύζυγό της.

«Ούτε την καραντίνα δεν πέρασα με τον σύζυγό μου. Ως γιατρός ήταν στην πρώτη γραμμή και με απέφευγε. Εγώ είχα πάει στον εξοχικό μας στον Βόλο και είχα κλειδαμπαρωθεί. Δεν είχαμε επαφές και τότε. Φυσικά και κουράζει η απόσταση, αλλά όταν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και οι δουλειές μας είναι δουλείες πάθους και δίνεις χρόνο και χώρο ο ένας στον άλλον, προσπαθείς να υπερδρασκελίσεις τα εμπόδια που είναι πάρα πολλά.», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες