ΛΑΡΙΣΑ

ΕΛΜΕ Λάρισας: Αποτελέσματα ψηφοφορίας για την κήρυξη νέας απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση στη ΓΣ των προέδρων στις 27/11/21

Στις 27/11/21 πραγματοποιήθηκε έκτακτη ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ με μοναδικό θέμα: ‘’Καθορισμός της στάσης του κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα απέναντι στην αξιολόγηση’’. Σε ονομαστική ψηφοφορία τέθηκε η πρόταση για Κήρυξη νέας απεργίας –αποχής από την αξιολόγηση. Η πρόταση συγκέντρωσε 189 ψήφους υπέρ σε σύνολο 371 ψήφων δηλαδή ποσοστό 50,9% ενώ με βάση το καταστατικό απαιτούνταν 247 ψήφοι δηλαδή ποσοστό 66,6% για να εγκριθεί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λάρισας: “Στη ΓΣ  παρευρέθηκαν 75 ΕΛΜΕ και απουσίαζαν 11  των οποίων η ψήφος δεν προσμετράτε. Από τις 11 ΕΛΜΕ που απουσίαζαν 9 είχαν απόφαση κατά ή λευκό της πρότασης για νέα απεργία –αποχή από την αξιολόγηση ,1 ήταν υπέρ και 1 δεν είχε καμία απόφαση .Συνεπώς στην περίπτωση που είχαν συμμετάσχει όλες οι ΕΛΜΕ στη ψηφοφορία το ποσοστό των ψήφων υπέρ της κήρυξης νέας απεργίας –αποχής θα ήταν 47,9 %.

Τα ψηφίσματα που κατατέθηκαν στη ΓΣ των προέδρων παραπέμφθηκαν στο ΔΣ της ΟΛΜΕ και εκδόθηκαν με ευθύνη του επειδή η ΓΣ σύμφωνα με το καταστατικό  ήταν μονοθεματική”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες