ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Έπεσε σκοπίμως με το όχημά του, πάνω σε αστυνομικό, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Έπεσε σκοπίμως με το όχημά του, πάνω σε αστυνομικό, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο, ένας 36χρονος χθες βράδυ στον Βόλο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, η μοτοσυκλέτα του δεν είχε νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο ίδιος, δεν είχε άδεια οδήγησης!

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της Δευτέρας, 29/11/2021, στο κέντρο του Βόλου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, συνελήφθη ένας 36χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, διότι αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και χωρίς να φέρει την νόμιμη κρατική πινακίδα κυκλοφορίας οχήματος, επιχείρησε να διαφύγει του ελέγχου κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προκαλέσει υλικές ζημιές σε διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια με το όχημά του να χτυπήσει με πρόθεση τον έναν εκ των δύο αστυνομικών ετών 27, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη (διάστρεμμα γονάτου).

Στη συνέχεια, μετά την ακινητοποίηση της μοτοσικλέτας και κατά τον έλεγχο του οδηγού, διαπιστώθηκε να στερείται της απαιτούμενης κατά νόμο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες