ΛΑΡΙΣΑ

Διαψεύδει ο Έκτορας Νασιώκας στήριξη στον Λοβέρδο: “Δεν υπέγραψα κανένα κείμενο”

Εσωκομματικό… επεισόδιο λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου προκύπτει στο Κίνημα Αλλαγής με φόντο τον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδο και τον Λαρισαίο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Έκτορα Νασιώκα.

Αφορμή, στάθηκε κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα – προφανώς από την πλευρά Λοβέρδου – το οποίο αναφέρει πως “με αφορμή την σημερινή ονομαστική εορτή του υποψήφιου για την ηγεσία του κόμματος, 51 στελέχη του εύχονται Χρόνια Πολλά, Υγεία και Δύναμη”.

Στη λίστα των 51 στελεχών που απαρτίζονται από νυν και πρώην βουλευτές, περιλαμβάνεται και ο κ. Νασιώκας, που όμως δηλώνει… έκπληκτος αφού ουδέποτε ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο κείμενο, και δεν υπέγραψε καμία στήριξη!

Μάλιστα, έσπευσε με ανάρτησή του να ξεκαθαρίσει τα εξής: “Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια πλήρους αποχής από κάθε κομματική εκδήλωση αποφάσισα φέτος να παραστώ στις εκδηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη και του Ανδρέα Λοβέρδου στη Λάρισα . Θεωρώ τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ αυτή τη στιγμή υψίστης σημασίας για τη χώρα. Με την παρουσία μου ,αυτό θέλησα να σηματοδοτήσω . Πέραν αυτού δεν υπέγραψα κανένα κείμενο στήριξης. Ούτε προτίθεμαι να υπογράψω”.

Δείτε την ανάρτηση:

Ήδη φίλοι του κ. Νασιώκα έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση περί “επικοινωνιακού φάουλ” του κ. Λοβέρδου…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις