ΛΑΡΙΣΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λάρισας για την απώλεια της Αγγελικής Μήτσιου

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση της η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας, αναφέρει τα εξής:

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας με αισθήματα βαθιάς θλίψης αποχαιρετά την αγαπημένη συναδέλφισσα και συντρόφισσα Αγγελική Μήτσιου. Ο πρόωρος θάνατός της στερεί από την εκπαίδευση μια αφοσιωμένη εκπαιδευτικό. Κινούμενη πάντα από την πηγαία και  ειλικρινή αγάπη στους μαθητές της έδωσε πάντα τον τίμιο και ασυμβίβαστο αγώνα για να έχουν όλα τα παιδιά μας την παιδεία και το μέλλον που τους αξίζει. Μέσα από την δράση της στο σχολείο και στο σωματείο μας πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την βελτίωση των συνθηκών στην εκπαίδευση αλλά και συνολικά για την αλλαγή των όρων διαβίωσης των εργαζομένων και των παιδιών τους.

Η αγαπημένη μας συντρόφισσα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε μια στιγμή που και πάλι η εκπαίδευση δοκιμάζεται σκληρά από εκείνους που για την παιδεία, στην καρδιά και το νου τους, δεν υπάρχει «μήτε κλώνος μήτε ανθός», από εκείνους που για τους μαθητές μας «δάκρυο ποτέ δεν έβγαλαν». Θα μας λείψει και στην τάξη και στους αγώνες.

Στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Γιάννη και την κόρη τους Μαρία, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Μικρή ίσως παρηγοριά, αλλά η απώλειά της είναι απώλεια για όλους μας. Η στάση ζωής που επέλεξε, οι αγώνες της με την μεριά του δίκιου και στο πλευρό των μαθητών και των συναδέλφων της είναι για όλους μας ένα ακόμα μάθημα. Χρέος μας να συνεχίσουμε το ίδιο αταλάντευτα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες