ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ψηφίζουν με μεγάλη συμμετοχή  οι Λαρισαίοι δικηγόροι: Αγωνία για τους τρεις «μονομάχους» (φωτο – βίντεο)

Η κάλπη για τις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας άνοιξε από τις 7 το πρωί και η διαδικασία της ψηφοφορίας θα λήξει στις 7 το απόγευμα, με τους Λαρισαίους δικηγόρους να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, έχοντας μεγάλη συμμετοχή.

Ως στιγμής, 1 το μεσημέρι έχουν ψηφήσει 286 στους 746 εγγεγραμμένους δικηγόρους. Χαρακτηρίζεται μεγάλη η προσέλευση και υπολογίζεται να ψηφίσουν περίπου 640.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ.Λ. Τρύφωνας Τσάτσαρος σε δηλώσεις του τόνισε πως: «Οι εν λόγω εκλογές αποτελούν μια κορυφαία στιγμή για το νομικό κόσμο της περιοχής της Λάρισας.

Είναι αυτή η στιγμή που οι συνάδελφοι κρίνουνε και θα επιλέξουν τη νέα διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας».

Από την πλευρά του ο επίσης υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΛ, κ. Χρήστος Μπραζιώτης, υπογράμμισε ότι: «Οι συνάδελφοι προσέρχονται σήμερα στην κάλπη για το ύψιστο δικαίωμα το οποίο θα δώσει μία νέα ώθηση στις επόμενες μέρες του Δικηγορικού συλλόγου Λάρισας.

Πρόκειται για μία μέρα γιορτής για τον Δικηγορικό σύλλογο Λάρισας».

Τέλος η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και εκ νέου υποψήφια κα Νικολέτα Μπασδέκη, σημείωσε πως: επισημαίνει: «Οι δικηγόροι προσέρχονται σήμερα στις κάλπες προκειμένου να επιλέξουν την διοίκηση για την επόμενη τετραετία από το 2022.

Τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και έχουμε προσλάβει εταιρία φύλαξης για να μην υπάρξει συνωστισμός, καθώς προσέρχονται 4 άτομα την φορά».

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες