ΛΑΡΙΣΑ

Υπέγραψε τη σύμβαση έργου για την υπογειοποίηση των αγωγών στο ΤΕΟΒ Μακρυχωρίου ο Αγοραστός – Τα έργα που εντάχθηκαν στο «Αντ. Τρίτσης» (φωτο – βίντεο)

Τη σύμβαση του έργου για την υπογειοποίηση των αγωγών στο ΤΕΟΒ Μακρυχωρίου, υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε: «Υπογράφουμε άλλη μία σύμβαση που αφορά την κατασκευή υπογείων αγωγών άρδευσης στο ΤΟΕΒ Μακρυχωρίου. Πρόκειται  για περίπου 20.5 χλμ μήκος και ταυτόχρονα εκσυγχρονίζουμε και τις αρδευτικές γεωτρήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Επιπλέον ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα της περιφέρειας Θεσσαλίας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτης» σημειώνοντας: «Χθες συνεδρίασε η Επιτροπή Αντώνης Τρίτσης σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. Έχουμε εντάξει 3 έργα στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το ένα έργο αφορά το ποδηλατοδρόμιο με προϋπολογισμό 9 εκατ. ευρώ. Το δεύτερο έργο είναι η αναμόρφωση και ανάπλαση της δυτικής εισόδου της Καρδίτσας 1 εκατ. ευρώ και η κατασκευή της γέφυρας στις Άσπρες Πεταλούδες στο Βόλο, 1.1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα εντάξαμε άλλα 5 έργα για δήμους στη Θεσσαλία προϋπολογισμού 13.6 εκατ. ευρώ, πρόκειται για έργα στο δήμο Λαρισαίων, Φαρσάλων Πύλης και Βόλου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες