ΛΑΡΙΣΑ

Μπίζιου: “Ενώνω τη φωνή μου και συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια της HOPEgenesis και της Γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος”

«Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου και συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια της HOPEgenesisκαι της Γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος στηρίζοντας το πρόγραμμα «Το Γάλα θέλει παιδί», στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας, η υπογεννητικότητα».

Με τα λόγια αυτά η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, από την Καρυά Ελασσόνας, χαιρέτησε την εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η εταιρεία HOPEgenesisκαι η Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το μείζον αυτό εθνικό πρόβλημα.

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και κοινή διαπίστωση όλων μας πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ως έθνος, είναι αυτό της υπογεννητικότητας», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά εξηγώντας πως η «η γήρανση του πληθυσμού μας και η υπογεννητικότητα έχει πολλαπλές συνέπειες σε διάφορους τομείς, στην οικονομία της χώρας, στην ανάπτυξη, στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού, αλλά και στη γεωπολιτική θέση της χώρας, με δεδομένο ότι οι γειτονικές χώρες καταγράφουν αύξηση του πληθυσμού».

«Για τη Νέα Δημοκρατία, το δημογραφικό είναι προτεραιότητα και βασική προεκλογική δέσμευση και το αντιμετωπίζουμε συστηματικά προκειμένου να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική. Υλοποιούμε ένα πλέγμα μέτρων που περιλαμβάνουν φορολογικές ελαφρύνσεις αλλά και άμεσες ενισχύσεις. Καθιερώσαμε το επίδομα γέννησης, ύψους 2.000 ευρώ για κάθε παιδί, αυξήσαμε το αφορολόγητο όριο κατά 1.000 ευρώ, μειώσαμε τον συντελεστή ΦΠΑ σε παιδικά βρεφικά είδη. Εξασφαλίσαμε την πρόσβαση όλων των παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Πρόκειται για μέτρα που ενισχύουν τονοικογενειακό προϋπολογισμό και διευκολύνουν την καθημερινότητα των νέων γονέων», σημείωσε η κα Μπίζιου.

«Με την HOPEgenesis μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, να διασφαλίσουμε το μέλλον και την συνέχιση του ελληνικού έθνους και να αντιστρέψουμε την υπογεννητικότητα. Οι άνθρωποι της HOPEgenesis είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες από διάφορους τομείς, την ιατρική, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, την επικοινωνία. Άνθρωποι που ένωσαν τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου της αύξησης των γεννήσεων στη χώρα μας.Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι μια μεγάλη ελληνική εταιρία η Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, που με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης επενδύει στην κοινωνική δράση και προσφορά με τον ίδιο ζήλο που επενδύει και στην επιχειρηματική. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους δύο ξεχωριστούς αυτούς οργανισμούς στην επίτευξη αυτού του τόσο κρίσιμου, ιερού θα έλεγα σκοπού.

Σήμερα υιοθετούμε την Καρυά, τα Αντιχάσια και το Σαραντάπορο και είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο στόχος είναι να στηρίξουμε κάθε οικογένεια που θέλει να κάνει παιδί, όπου κι αν βρίσκεται», κατέληξε στον χαιρετισμό της η κα Μπίζιου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες