ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θρήνος στη Λάρισα για τον 41χρονο καρδιολόγο που “έφυγε” από κορωνοϊό: «Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο μέσα στα χέρια μας» λένε οι γιατροί (βίντεο)

«Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο μέσα στα χέρια μας» ήταν τα πρώτα λόγια των συναδέλφων του γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο 41χρονος καρδιολόγος Περίανδρος Χατζηγιάννης, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία προσβεβλημένος από κορωνοϊό.

Είχε εισαχθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας στις 12 Νοεμβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εξέπνευσε χθες Τρίτη νωρίς το μεσημέρι. Σύμφωνα με πηγές, δεν ήταν εμβολιασμένος. Διατηρούσε ιατρείο στα Φάρσαλα ενώ είχε εργαστεί και στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Ο 41χρονος νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid και, αν και ήταν καλά στην υγεία του παρουσίασε επιπλοκές. Έπαθε πνευμονική εμβολή και διασωληνώθηκε εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχε ούτε μία κενή κλίνη. Τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα βρέφος μηνών.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες