ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης: Οι υγειονομικοί και οι συνταξιούχοι θέλουν ουσιαστική στήριξη και όχι φιλοδωρήματα

«Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη «στήριξη» του κλάδου των υγειονομικών, των συμπολιτών μας εκείνων που βρίσκονται εδώ και ενάμιση χρόνο στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, δίνοντάς τους ένα ποσό που μόνο με «φιλοδώρημα» μπορεί να προσομοιάσει» σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για τη «στήριξη» των υγειονομικών και των συνταξιούχων.

Ο κ. Κόκκαλης προσθέτει επίσης πως «τέτοιου είδους ενέργειες προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Οι συνταξιούχοι και οι άνθρωποι που καθημερινά μάχονται για να κρατήσουν συνανθρώπους στη ζωή, ακόμη και με προσωπικό κόστος, δεν έχουν ανάγκη από φιλοδωρήματα.

Ας ξεκινήσει ο πρωθυπουργός από την καταβολή των όσων η πολιτεία χρωστά στους υγειονομικούς. Ας πληρώσει τις οφειλόμενες εφημερίες κι αν θέλει όντως να αναγνωρίσει την προσφορά του υγειονομικού προσωπικού μέσα στην πανδημία, ας πράξει το αυτονόητο: Να τους εντάξει στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Όχι να κόβει την 13η σύνταξη που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και θεσμοθέτησε και να εμφανίζεται ως ευεργέτης της κοινωνίας μέσω φιλοδωρημάτων. Το «να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλείψω λάδι» που λέει ο θυμόσοφος λαός μας, ταιριάζει γάντι με τον πολιτικαντισμό του κ. Μητσοτάκη» καταλήγει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες